Mijn 7 tips om het zelfvertrouwen van
je dochter te vergroten

Er zijn veel tips te geven over het vergroten van zelfvertrouwen en hoe eenvoudig het ook klinkt, maar wat mij betreft is dit de belangrijkste tip: 
Laat je dochter voelen dat je van haar houdt; wat er ook gebeurt en wat ze ook wel of juist niet doet.

In mijn e-book deel ik nog 7 andere tips die jij in kan zetten om het zelfvertrouwen van je dochter te vergroten.

Herken je dit?

Je hebt een heerlijke dochter en zo op het oog lijkt het alsof alles goed met haar gaat. Ze heeft vriendinnetjes en als jij aan haar vraagt hoe het was op school, zegt ze meestal: “Goed.”. Zelf doe je dat ook. Als anderen aan je vragen hoe het met je dochter gaat, zeg jij “Goed!”, maar eigenlijk maak je je zorgen om haar. Je vraagt je af of het werkelijk goed met haar gaat. Ze kan soms zo onzeker zijn en twijfelen aan zichzelf. Heeft zij wel voldoende zelfvertrouwen? Je zou er alles voor over hebben, dat je dochter zelfverzekerder wordt en meer zelfvertrouwen gaat ontwikkelen, zodat zij uitgroeit tot een sterke jonge vrouw. Je vraagt je af wat jij als moeder kan doen om je dochter te kunnen ondersteunen in dit groeiproces.

Daarom een e-book met tips over zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen heeft een enorme invloed op bijna elk gebied in het leven van je dochter: haar eigen ontwikkeling, haar geluk, haar relaties, haar gezondheid en haar toekomstige carrière.

Zelfvertrouwen is de basis

Als jouw dochter voldoende zelfvertrouwen ontwikkelt, zal zij opgroeien tot een zelfverzekerde jonge vrouw met een positief zelfbeeld, zelfrespect en vertrouwen in haar eigen kunnen. Ze zal zelfstandig keuzes kunnen maken en zich niet steeds aan blijven passen aan wat anderen graag willen. Ze zal zich ontwikkelen tot wie zij werkelijk is en haar eigen pad gaan lopen. Dát is wat je graag voor je dochter wilt.

Rolmodel

Ouders spelen een belangrijke rol als het gaat om het bouwen aan deze basis en zeker als moeder vorm je een belangrijk rolmodel voor jouw dochter. Met de tips die ik je geef in het e-book kun jij ervoor zorgen dat je dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

Wil jij meer zelfvertrouwen
voor je dochter?

Download dan het e-book en vergroot het zelfvertrouwen van jouw dochter met de tips die ik je toestuur. Je ontvangt dan ook regelmatig tips en adviezen per mail.